Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Контроль ліпідного профілю у виявленні гіпертонії

15.04.2024

Значення моніторингу: ліпідний профіль, а саме холестерин, ліпопротеїди низької щільності, ліпопротеїди дуже низької щільності, ліпопротеїди високої щільності, тригліцериди, індекс атерогенності, є ключовими показниками оцінки серцево-судинної системи та стратифікації ризику розвитку атеросклерозу, інфаркту  міокарда, ішемічної хвороби серця та інсульту.  

рука і тонометр

Призначення даного аналізу доцільне як до початку лікування препаратами, що знижують холестерин, так і для контролю лікування через певний час лікарем.
Окремо варто відзначити випадки сімейної гіперхолестеринемії-коли ліпопротеїди низької щільності підвищені не на фоні серцево-судинних захворювань, а в ранньому віці, та має виражені клінічну картину, що проявляється в вигляді  формування атеросклеротичних бляшок у сонних, коронарних артеріях, шкірні ксантоми, ксантелазми.
Варто приділити увагу до визначення ліпідного профілю тим, у кого в родині є випадку раннього розвитку серцево-судинних захворювань.
CSD LAB використовує сучасні методи аналізу, що забезпечують точність та достовірність результатів.
Не відкладайте своє здоров'я на потім – звертайтеся до нас для визначення ліпідного профілю та збереження вашого серця на довгі роки! 

Дізнатись більше про Комплекс №197 "Кардіо чек-ап"
 

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.