Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Ваше місто —
Київ
Пошук
Меню

Політика конфіденційності

Дана політика конфіденційності визначає правила використання персональної інформації, яка передається користувачами при відвідуванні веб-сайту ТОВ «СІ ЕС ДІ ЛАБ» http://www.csdlab.ua/.
ерсональна інформація збирається з метою забезпечення реалізації відносин  сфері охорони здоров’я. 
     
Дану Політику конфіденційності ТОВ «Сі ЕС ДІ ЛАБ » затверджено з метою охорони і захисту персональних даних Клієнтів лабораторії (включаючи користувачів сайту), конфіденційної інформації, що містить персональні данні; а також конфіденційної інформації, власниками якої ТОВ «СІ ЕС ДІ ЛАБ».

Політика конфіденційності ТОВ «СІ ЕС ДІ ЛАБ» поширюються на всіх користувачів Сайту або Програм (Клієнтів) – як на користувачів, які не мають облікового запису на Сайті або у Програмі (незареєстрованний користувач) так і на користувачів, які мають будь-який обліковий запис, кожного з доступних видів. Під обліковим записом розуміється сукупність інформації про Клієнта й даних авторизації (логін, пароль).

Використовуючи будь-яку частину Сайту та Програм, Клієнт надає свою згоду на:

-обробку своїх персональних даних з первинних джерел у такому обсязі: особисті відомості (вік, стать, родинний стан, склад сім’ї тощо), відомості щодо місця проживання: фактичне та за державною реєстрацією, відомості про перебування на військовому обліку, дані, що стосуються стану здоров’я в межах, визначених чинним законодавством, дані про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків, електронні ідентифікаційні дані (біографічні довідки, номери телефонів), запис зображення (фото);
-використання персональних даних, що передбачає дії володільця бази щодо обробки цих даних, а також дії щодо надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб'єктам відносин, пов'язаних із персональними даними (стаття 10Закону України «Про захист персональних даних»);
-поширення персональних даних, що передбачає дії володільця бази персональних даних щодо передачі відомостей про фізичну особу з бази персональних даних (стаття 14Закону України «Про захист персональних даних»);
-доступ до персональних даних третіх осіб, що визначає дії володільця бази персональних даних у разі отримання запиту від третьої особи щодо доступу до персональних даних, у тому числі порядок доступу суб'єкта персональних даних до відомостей про себе (стаття 16 Закону України «Про захист персональних даних»).

Для забезпечення доступу до сервісів веб-сайту (онлайн-консультації, онлайн-запис, відгуки про лабораторію ), Клієнт може самостійно надавати наступні персональні дані:
•    Ім’я,
•    Телефон,
•    Електронна пошта,
•    Дата народження.
Крім того, автоматично зберігаються:
•    IP-адреса,
•    дані тимчасових cookie-файлів.

До відомостей (інформації), що є конфіденційними, належать:

Персональна інформація, яку надає Клієнт при реєстрації або під час залишення коментарів на Сайті: телефон, e-mail, ім'я та прізвище.
Дані, що передаються автоматично при відвідуванні сайту: IP-адреса, інформація про браузер, тривалості перебування на сайті, адреса сайту, з якого був здійснений перехід і т.д.
Дані щодо звернення Клієнта за медичною допомогою, результати лабораторних досліджень, а також інша інформація про стан здоров’я Клієнта, яка відповідно до чинного законодавства є конфіденційною інформацією.
Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
Під час заповнення форм на веб-сайті з вказуванням персональних даних, Клієнт висловлює добровільну згоду з Політикою конфіденційності. В разі незгоди з умовами Політики конфіденційності, користувач не може продовжити використання сервісів веб-сайту.
Адміністрація веб-сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їхнього носія. Дані можуть бути відкриті у випадках, передбачених діючим законодавством.
Адміністрація веб-сайту вживає всі заходи для захисту даних користувачів від несанкціонованого доступу. Оновлення політики конфіденційності публікуються на даній сторінці.

Користуючись нашими сервісами, ви довіряєте нам свою інформацію. Ми розуміємо, що це велика відповідальність, і докладаємо всіх зусиль, щоб захистити ваші дані й дати вам змогу керувати ними.