Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Здоров'я під контролем: мікроскопія нігтів

05.09.2022
Здоров'я під контролем: мікроскопія нігтів

Одне із найрозповсюдженіших захворювань нігтів – це оніхомікоз, грибкове ураження нігтьової пластини. Захворювання заразне, тож підчепити його можна навіть просто відвідуючи громадські місця: басейн, тренажерний зал, пляж тощо.

Головні ознаки грибка нігтів - це:

  • зміна кольору нігтя
  • потовщення нігтьової пластини
  • поява нерівностей 
  • відшарування 
  • неприємний запах

Якщо виявити захворювання на ранній стадії і підібрати правильне лікування, то позбутися грибку можна досить легко. Тому при появі цих симптомів обов'язково заплануйте візит до дерматолога та пройдіть лабораторні дослідження в CSD.

Мікроскопічне дослідження зішкрібу нігтьової пластини - 220 гривень (https://bit.ly/3B5MDaq ), яке проводиться світловим і люмінісцентним методами. Завдяки цьому можливо не тільки з високою точністю виявити міцелій гриба, але й визначити його тип (септований, несептований, псевдоміцелій дріжджоподібних грибів).

Мікологічне дослідження нігтів з чутливістю до антимікотиків - 910 гривень (https://bit.ly/3B97YQa ) визначить, який саме гриб є причиною інфекції і покаже чутливість до антимікотиків (протигрибкових препаратів), щоб допомогти лікарю підібрати ефективне лікування. 

Останні новини
CSD LAB Київ Берестейський проспект 121-Б
21 жовтня 2024
Нова точка здоров’я CSD LAB на Берестейському проспекті
Святкуємо відкриття нового лабораторного офісу у Києві за адресою: просп. Берестейський,  121-Б.
медична лабораторія в м. Кам'янське аналізи
12 жовтня 2024
Новий офіс медичної лабораторії CSD LAB у Кам'янському!
Медична лабораторія CSD LAB рада повідомити про відкриття нового інклюзивного відділення у місті Кам'янське за адресою: пр-т Василя Стуса, 18.
аналізи у Вінниці
4 жовтня 2024
Ще одна точка на карті CSD LAB