Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Впроваджуємо біомаркери хронічного стресу

01.06.2023
Впроваджуємо біомаркери хронічного стресу

Стрес - найголовніший ворог здорового життя!
Ця незрима сила не тільки залишає нас напруженими та переляканими, але й має глибокий вплив на наше фізичне та психічне здоров'я. Усі українці через війну перебувають в постійному напруженні, тривозі та страху за майбутнє. І цей стан вже демонструє свої наслідки…

За даними Центру громадського здоров'я України, понад 90% українців мають хоча б один із симптомів тривожних розладів, а понад 50% – перебувають в зоні ризику розвитку труднощів, повʼязаних з психічним здоровʼям.

Медична лабораторія CSD LAB виступає на захист психологічного благополуччя та впроваджує унікальний комплекс досліджень, який стане першим маркером для визначення та боротьби з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР)

"Біомаркери хронічного стресу"  - це комплекс лабораторних досліджень, що включає в себе лабораторні показники, відхилення від норми яких може свідчити про наявність стресу. Проста, але унікальна комбінація аналізів з оцінкою ризику стресу дозволить сімейному лікарю своєчасно призначити відповідну терапію аби забезпечити організму потрібний захист чи направити до профільного спеціаліста.

Віримо, що наші інновації стануть ще одним кроком до Перемоги.

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.