Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Рак молочної залози: факти, які варто знати кожному!

20.10.2023
Рак молочної залози: факти, які варто знати кожному!

Рак молочної залози – найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок. З цією хворобою стикається кожна десята жінка в Україні! Проте рак грудної залози не обходить стороною і чоловіків.

Ось 6 фактів про рак молочної залози, які ви, можливо, не знали:

1. Пухлини молочної залози можуть бути не тільки злоякісним, але й доброякісним. Доброякісні пухлини не є раковими і не поширюються на інші частини тіла. Вони зазвичай не вимагають лікування, але можуть викликати дискомфорт або біль.

2. Хвороба найчастіше діагностується у жінок віком від 50 до 70 років. Проте рак молочної залози може розвиватися в будь-якому віці.

3. Цей вид раку може бути спадковим. Існують генетичні мутації, які підвищують ризик розвитку хвороби. В CSD LAB ви можете перевірити, чи є у вас ризик спадкового раку.

4. Рак молочної залози може бути пов'язаний з факторами навколишнього середовища. Дослідження показали, що вплив певних хімічних речовин і випромінювання може підвищувати ризик виникнення хвороби.

5. Рання діагностика є ключовою для успішного лікування. Якщо рак молочної залози виявлено на ранній стадії, сучасна медицина здатна успішно вилікувати хворобу.

6. В CSD LAB жінки з діагностованим раком грудної залози можуть БЕЗОПЛАТНО пройти тестування на наявність мутацій в генах BRCA1 та BRCA2, що дозволяє персоніфіковано підійти до призначення дієвої терапії. Для участі в проєкті безоплатного тестування – подавайте заявку на нашому сайті

CSD LAB – з турботою про ваше здоров'я!
 

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.