Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Офіційне відкриття Медичної лабораторії CSD в аеропорту «Бориспіль»

05.10.2020

2-ого жовтня біля терміналу «В», аеропорту «Бориспіль» відбулось офіційне відкриття лабораторії CSD, яка робить найшвидший ПЛР-тест на Covid.

Офіційне відкриття Медичної лабораторії CSD в аеропорту «Бориспіль»

 2-ого жовтня біля терміналу «В», аеропорту «Бориспіль» відбулось офіційне відкриття лабораторії CSD, яка робить найшвидший ПЛР-тест на covid.
 Партнерами CSD стала компанія Aerohandling, яка вже 20 років займається наземним обслуговуванням пасажирів у «Борисполі». 
 Генеральний директор медичної лабораторії CSD Олександр Дудін розповів, що за 2,5 місяці було зроблено 15 000 ПЛР-тестів на короновірусну інфекцію для пасажирів, які відлітають та в‘ізжають на територію України. 
 «Находження повноцінної лабораторії повного циклу на території   аеропорту, а не тільки її пункту прийому, дає нам можливість робити тести швидко. У цьому питанні з нами зараз не можуть конкурувати ті лабораторії, які возять   забрані матеріали до міста. Ця логістика ускладнює отримання результатів за 6 годин», - зазначив Дудін. 
 CSD працює на дуже якісному італійському обладнанні компанії Diatech Pharmacogenetics, що має міжнародні сертифікати якості ISO 9001 та ISO 13485.  
 Забір біологічного матеріалу пасажири можуть замовити у Терміналі «D» на вильоті, стійка N 48, FAST LINE або за телефоном (050) 415 09 09. Послуга коштує 1500 грн.

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.