Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Знижуємо ціни на алерготести для боротьби з алергією!

01.06.2023
Знижуємо ціни на алерготести для боротьби з алергією!

Літо – це час сонця, фруктів, овочів, квітів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Тому починаючи з 1 червня ми знижуємо в CSD LAB ціни на найпопулярніші алерготести.

ALEX2 – алерготест (Загальний IgE + специфічні IgE до 295 алергенів)  - 4 800 грн замість 5 200 грн. Це одномоментне визначення IgE до 295 алергенів за допомогою алерготесту ALEX2 буде найдієвішим для пацієнтів, які мають одночасно багато симптомів та реагують на велику кількість алергенів.

Мультиплексне обстеження включає в себе екстракти алергенів та окремі молекули (117 екстрактів та 178 алергокомпонентів) з різних джерел - харчові алергени, пилок дерев, лугових трав, бур‘янів, алергени тварин, кліщів побутового пилу та плісняви, алергени отрути бджоли та оси. Також в алерготесті визначається одразу й рівень загального IgE.

FOX – алерготест (Food Xplorer, специфічні IgG до 286 алергенів продуктів харчування) - 5 400 грн /замість 5 850 грн, допоможе у  випадку, коли підозрюється не-IgE залежна алергія (на основі спостережень лікаря або ведення харчового щоденника).

Проводити ці обстеження можливо в будь-який період року (під час загострення або поза ним) і  немає необхідності виключати прийом антигістамінних препаратів перед діагностикою.

Термін дії акції: з 1.06 по 31.07.2023 року
Деталі на сайті: https://www.csdlab.ua/promotions/znyzhuyemo-tsiny-na-diahnostyku-alerhiyi 

Останні новини
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.
рука і тонометр
15 квітня 2024
Контроль ліпідного профілю у виявленні гіпертонії
Значення моніторингу: ліпідний профіль, а саме холестерин, ліпопротеїди низької щільності, ліпопротеїди дуже низької щільності, ліпопротеїди високої щ
медична лабораторія Чернівці здати аналізи
15 квітня 2024
Нова точка здоров'я в Чернівцях
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.