Як їжа впливає на нас, а ми на неї: у Києві презентували книгу Віктора Досенка «РаціON»
21.10.2025
Промо-тур книги містами України відбувається за підтримки CSD LAB.

20 жовтня у книгарні Сенс відбулася презентація книги «РаціON. Як їжа впливає на нас, а ми на неї» — науково-популярного видання про харчування, еволюцію та усвідомлені стосунки з їжею. Автор книги — патофізіолог і генетик, керівник відділу розвитку та інновацій CSD LAB Віктор Досенко.
Подія була у форматі дискусії про харчування «без фанатизму». До обговорення долучився автор книги Віктор Досенко та нутриціологиня Марія Повніца.
Віктор Досенко розповів, що насправді означає «здоровий раціон», як генетика й еволюція формують наші харчові звички, що стоїть за популярними харчовими трендами, а також чи дійсно потрібно повністю відмовлятися від кави, алкоголю, молока, м’яса, цукру тощо.
CSD LAB підтримала промо-тур книги, адже здорові «стосунки» з їжею —основа довголіття. Компанія послідовно підтримує ініціативи, які допомагають українцям дбати про себе й формують свідоме ставлення до здоров’я.
Гості презентації мали змогу поставити запитання автору й отримати тематичні подарунки від CSD LAB. Найактивніша відвідувачка виграла комплексний чекап у нашій мережі лабораторій.
Попереду — нові зустрічі, дискусії та презентації! Найближчі події заплановані у книгарнях Vivat у регіонах:
у Львові — 28 жовтня о 18:30 год за адресою прсп. Шевченка, 22
в Івано-Франківську — 29 жовтня о 18:30 год за адресою пл. Ринок, 5
Запрошуємо всіх, хто прагне розібратися у харчуванні, приєднатися до подій і зробити ще один крок до здорового життя разом із CSD LAB!
Останні новини


