Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Як подбати про фігуру та не набрати зайві кілограми під час свят

22.12.2023

Різдво та Новий рік свята, які для багатьох пов'язані зі смаколиками та родинними застіллями. А враховуючи той факт, що активний відпочинок взимку для багатьох замінюють настільні ігри, читання книжок та перегляд улюблених фільмів підвищується ризик набрати зайві кілограми.

схуднення без проблем

Щоб насолоджуватися святковими стравами без наслідків для гарного самопочуття та фігури, зберігайте собі ці прості правила:

  • Починайте застілля з овочів чи свіжого салату. Вони дозволять зменшити апетит, обмежити кількість основних страв та допоможуть гарному травленню. 
  • Сповільнюйте темп прийому їжі, ретельно пережовуйте і насолоджуйтеся стравою. Це дозволяє вашому організму відправити сигнал насичення до мозку, що може зменшити ризик переїдання.
  • Не забувайте пити воду. Вона дозволяє підтримувати відчуття ситості, уникнути втрати рідини та допомагає знижувати концентрацію алкоголю в крові. Це важливо для того, щоб на завтра не боліла голова:) 
  • Звичайно, якщо ви турбуєтесь про фігуру та власне здоров'я від алкоголю бажано відмовитись взагалі. Те саме стосується солодких газованих напоїв адже вони містять багато калорій. Якщо ви все ж таки хочете прикрасити свято “келихом ігристого” будьте промірковані та не вживайте зайвого. 
  • Прогуляйтеся після прийому їжі. Фізична активність допомагає швидше перетравлювати їжу та загалом сприяє гарному самопочуттю.

Якщо ж ви обіцяєте собі з нового року сісти на дієту, піти в тренажерний зал та почати активно худнути, то спочатку потрібно з'ясувати причину зайвих кілограмів. Можливо, у вас є проблеми зі здоров'ям, які ускладнюють схуднення.

Для цього пройдіть скринінгове дослідження "Секрет стрункості" в  CSD LAB 
Цей комплекс аналізів дозволить перевірити стан щитоподібної залози та наднирників, а також оцінити ризик розвитку метаболічного синдрому. На основі результатів ваш лікар допоможе підібрати оптимальний раціон та рівень фізичних навантажень, щоб схуднення було безпечним і ефективним.

CSD LAB з турботою про ваше здоров'я.
 

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.