Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Як група крові впливає на фігуру та здоров'я?

24.02.2021

Ще у минулому столітті доктор Пітер Д'Адамо придумав дієту за групою крові. За його теорією, організми людей з різними групами крові по-різному реагують на однакові продукти. І якщо їсти їжу, яка підходить вашій групі, можна схуднути і оздоровитися

 
Як група крові впливає на фігуру та здоров'я?

І група крові - «мисливці»

Перші люди на землі мали тільки першу групу крові. Основою їх харчування було м'ясо тварин, здобуте на полюванні. Тому травна система людей з І групою крові створена для перетравлення м'яса. Вони погано переносять молочні продукти, а злаки можуть стати причиною зайвої ваги. Гарним доповненням раціону залишаються овочі.

ІІ група крові - «хлібороби»

Близько 20 тис. років тому у світі з'явилися природжені вегетаріанці - володарі другої групи крові. Їх життя значно відрізнялося від «мисливців». “Хлібороби” погано засвоювали м'ясо, натомість мали в раціоні злаки і кисломолочні продукти. М'ясо може спровокувати у них повноту. Позбутися зайвого допомагають салати з оливковою олією.

ІІІ група крові - «пастухи»

Третя група крові з'явилася близько 15 тис. років тому у пастухів і кочівників. Основою їх раціону були молоко та кисломолочні продукти. Хоча вживали і м'ясо. Погано впливають на здоров'я “пастухів” гречка, пшениця, кукурудза тощо.

IV група крові - «мутанти»

Ця група крові з'явилася лише 1500 років тому. Вона поєднала в собі якості другої і третьої. У людей з четвертою групою крові ускладнене перетравлення тваринних білків. більшість злаків та овочів добре засвоюються, а привести в норму всі системи організму допомагають кефір і йогурт. Щоб не набрати зайвої ваги, людям з четвертою групою крові потрібно відмовитися від червоного м'яса, кукурудзи та бананів.
Але знати свою групу крові потрібно не тільки для того, щоб підібрати оптимальний раціон для схуднення за методом доктора Д'Адамо. Група крові враховується при переливанні. А також може може допомогти визначити батьківство.
Тож якщо ви не знаєте свою групу крові - час визначити її в Медичній лабораторії CSD.

 

 
Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.