Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Увага! Шахраї займаються підробкою результатів ПЛР-тестів на COVID-19 та сертифікатів про вакцинацію від імені відомих лабораторій

19.10.2021

Шановні клієнти!

Увага! Шахраї займаються підробкою результатів ПЛР-тестів на COVID-19 та сертифікатів про вакцинацію від імені відомих лабораторій

За даними правоохоронців, в останній час зростає кількість шахрайств, що пов'язані з продажем підроблених бланків з негативними результатами ПЛР-тестів на COVID-19 та сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу.

Зловмисники поширюють підробки, переважно, в соціальних мережах, месенджерах та ресурсах з купівлі-продажів в Інтернет. Вони використовують для цього логотипи та торгові марки найпопулярніших лабораторій та медичних закладів. На жаль, не стала винятком і Медична лабораторія CSD.

Зловмисники використовують підроблені бланки нашої лабораторії для виготовлення фальшивих довідок про негативні результати ПЛР-тестів на COVID-19.

Звертаємо вашу увагу на те, що Медична лабораторія CSD не продає негативні результати ПЛР-тестів на коронавірус. Більше того, ми не займаємося та не маємо права займатися вакцинацією, відповідно й сертифікати щодо вакцинації від COVID-19 не є та не можуть видаватися від імені CSD. Пропозиції подібних документів, які можуть надходити клієнтам, є неправомірними та фальшивими.

Щоб не стати жертвою шахраїв, звертайтеся лише до офіційних представництв Медичної лабораторії CSD, перелік яких зазначено на сайті https://www.csdlab.ua/pass-tests 

Сплачуйте послуги з лабораторної діагностики виключно в лабораторних офісах, а не невідомим особам, які пропонують скористатися знижками чи іншими «спеціальними умовами». Розраховуючись в лабораторних офісах готівкою або через POS-термінал, обов'язково візьміть чек про оплату послуги. На офіційному сайті CSD також доступна безпечна оплата онлайн.

Водночас, перевірити валідність результатів досліджень від CSD можна в особистому кабінеті на сайті https://my.csdlab.ua/login . Доступ до особистого кабінету надається автоматично усім клієнтам, які скористалися нашими послугами. Авторизація клієнта відбувається через безпечний разовий код доступу на номер мобільного телефону, який прив’язаний до картки клієнта та зазначений в бланку замовлення.

Якщо ж вам пропонують отримати довідку про негативний ПЛР-тест на COVID-19 чи інші «специфічні» послуги від лабораторії CSD - повідомляйте про це на цілодобову гарячу лінію за телефоном 0 800 33 00 75.

Будьте уважні та бережіть себе і своє здоров'я!

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.