Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Творимо майбутнє лабораторної діагностики та розвиваємо персоналізовану медицину в Україні

25.04.2023
Науково-практична конференція

Боротьба з онкологією триває. Так, Медична лабораторія CSD LAB стала головним партнером науково-практичної конференції “Сучасні аспекти лікування пухлин шлунково-кишкового тракту”, яка проходила 20 та 21 квітня 2023 року в Києві. На заході зібралося понад 200 лікарів онкологів з усієї країни.

Головними тезами заходу стали інноваційні методи діагностики та лікування пухлин стравоходу, шлунку, гепатопанкреатобіліарної зони та заочеревинного простору, колоректального раку.
Експерти CSD LAB виступили з двома доповідями на тему сучасних методів діагностики, що дають можливість лікарю підібрати персоналізоване лікування.

Медичний директор СSD LAB Оксана Сулаєва представила доповідь “Злоякісні новоутворення шлунково-кишкового тракту в еру персоналізованої онкології: правила гри з біомаркерами”, де розповіла про основні фактори та шляхи розвитку колоректального раку, а також про генетичні зміни, які лежать в основі розвитку КРР. І власне про важливість застосування молекулярно-генетичного тестування для діагностики та лікування пацієнтів з колоректальним раком.

Лікар-патолог CSD LAB Ярослав Домбровський виступив з доповіддю на тему: “Гра за правилами. Основи онкологічних класифікацій та стадіювання”, і розповів про особливості класифікації та стадіювання злоякісних утворень шлунково-кишкового тракту.

CSD LAB - творимо майбутнє лабораторної діагностики та розвиваємо персоналізовану медицину в Україні!

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.