Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Секрети точних аналізів: чому кров здають вранці

23.09.2022
Секрети точних аналізів: чому кров здають вранці

Здача крові для аналізу - процедура не з приємних сама по собі. До того ж, всі ми знаємо, що кров варто здавати зранку та ще й натще. Про те, як на показники крові впливає прийом їжі, ми розповідали раніше https://bit.ly/3BXLSAv 

Але чому ж так важливо їхати до лабораторного офісу саме зранку?

Наш організм функціонує відповідно до добових біоритмів. Наприклад, гормони виробляються у різній кількості вдень та вночі. Так само в різний час змінюється рівень  показників жирового, білкового та вуглеводного обміну - біохімії крові.

І  якщо порівняти результати аналізу крові однієї людини, проведеного о 8 годині ранку та о 8 годині вечора - цифри можуть суттєво відрізнятися.  

Тому за норму прийнято вважати ранкові показники здорової людини. І результати аналізу, зданого вранці, будуть більш точними дот референтних значень.

А для того, щоб ранкова здача крові була комфортною та зручною, замовляйте послугу “мобільна медсестра” https://bit.ly/3f9xexd  та здавайте аналізи там, де зручно вам.

Останні новини
медичні аналізи у Львові
24 липня 2024
Вітаємо ще один лабораторний офіс у Львові
Друзі, маємо приємну новину для жителів Львова.
здати медичні аналізи в Одесі
3 липня 2024
Відновлюємо роботу ще одного лабораторного офісу в Одесі
CSD LAB активно  працює над проведенням лабораторних аналізів та розширює мережу для вашої зручності.  
здати аналізи медичині лабораторія на Хрещатику Київ
2 липня 2024
Відтепер CSD LAB у самому серці столиці!
Раді повідомити про відкриття партнерського лабораторного офісу CSD LAB спільно з революційним закладом охорони здоров’я – медичним центром “Doctor 9-