Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Розвиваємо методи діагностики й лікування ПТСР

30.06.2023
Розвиваємо методи  діагностики й лікування ПТСР

27 червня, з нагоди Всесвітнього дня скринінгу ПТСР, у Києві відбулася, без перебільшення, унікальна наукова медична конференція на тему "Травматичний стрес та посттравматичне зростання", організована спільними зусиллями CSD LAB та Центру психічного здоров'я та реабілітації ветеранів "Лісова поляна" МОЗ України, на якій зібралися експерти з України, Великобританії, США, Франції та Ізраїлю. 
Цей унікальний для української медичної спільноти захід можна сміливо вважати таким, що стане поштовхом до розвитку програм психологічної підтримки та реабілітації, адже запрошені фахівці поділилися цінним світовим досвідом та новітніми методами діагностики й лікування ПТСР, який ми готові разом впроваджувати. 
Питання  побудови ефективної національної системи психологічної підтримки та реабілітації для всіх, хто потребує допомоги, наразі набуває особливого значення. І ми прагнемо об'єднати найкращі світові й вітчизняні практики, щоб забезпечити ефективну систему якісних і доступних послуг для підтримки психічного здоров’я українців. 
Зберігайте собі посилання на запис конференції, щоб завжди мати під рукою рекомендації професіоналів https://youtu.be/_mqM7_KFZL4  

CSD LAB - працюємо заради посттравматичного зростання та здорового майбутнього українців.

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.