Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Рак грудної залози. Майбутнє сьогодні

20.09.2023
Рак грудної залози. Майбутнє сьогодні

Сучасна медицина не стоїть на місці та створює нові можливості визначення механізмів походження онкологічних захворювань. А відтак і розширення варіантів боротьби з ними.

В онкології вчасна та точна діагностика — те, з чого починається шлях кожного пацієнта, в якого виявили рак. Саме тому онкологи приділяють стільки уваги вивченню сучасних діагностичних можливостей.  

Провідна медична лабораторія CSD LAB також підтримує і стимулює розвиток використання сучасних інструментів для ефективної терапії проти онкології. Минулого тижня експерти CSD LAB взяли участь в Національній науково-практичній конференції на тему: “Рак грудної залози. Майбутнє сьогодні”, яка пройшла у Львові.  

Провідні лікарі-онкомамологи, хіміотерапевти, генетики та патоморфологи поділились досвідом і представили сучасні стандарти й рішення в лікуванні раку грудної залози.

Учасники конференції приділили багато уваги обговоренню основних факторів і механізмів розвитку раку грудної залози, зокрема, генетичних змін, які лежать в основі розвитку цього захворювання та впливу виявлених генетичних змін на вибір тактики лікування.  

Досвідом Медичної лабораторії CSD LAB в Національній науково-практичній конференції поділилась молекулярний генетик, спеціаліст по NGS-тестуваннюСофія Лівшун, яка виступила з доповіддю на тему: «Oncotype DX: ще один крок до персоналізованого лікування пацієнтів з раком грудної залози».  

Якщо ви прагнете професійного розвитку та ефективної терапії - обирайте експертів та співпрацю з CSD LAB https://www.csdlab.ua/spivpracya-z-nami/likari

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.