Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Підготуйся до вакцинації разом з CSD

29.10.2021

Вже з 30 жовтня 15 регіонів України перебуватимуть у "червоній" зоні карантину.

Підготуйся до вакцинації разом з CSD

Буде припинено роботу навчальних закладів (крім садочків та початкової школи), проведення масових заходів, роботу кафе, ресторанів, ТРЦ, непродовольчих магазинів, спортзалів, басейнів та закладів культури.

Продовжити роботу без обмежень дозволить лише наявність у відвідувачів і співробітників COVID-сертифікатів про вакцинацію, або ж негативних результатів ПЛР-тесту чи тесту на антиген до коронавірусу.
Ми нагадуємо, що Медична лабораторія CSD не проводить вакцинацію. Найпростіший спосіб отримати вакцину від коронавірусу - звернутися до сімейного лікаря або по громадських центрів вакцинації у вашому місті.
Але якщо ви вже готуєтесь до вакцинації та відповідально ставитесь до власного здоров'я, в CSD ви можете пройти комплексне дослідження "Перед вакцинацією COVID-19 " https://bit.ly/2ZwSC7T  (вартість тесту 770 гривень).
Це допоможе впевнитися, що ваш організм готовий до щеплення.

 До скринінгової програми входять:

1. Коронавірус SARS-CoV-2 (COVID-19), антитіла IgМ – покаже гострий перебіг захворювання. Робити щеплення при наявності цих антитіл не варто. Потрібно одразу звернутися до свого лікаря;

2. Коронавірус SARS-CoV-2 (COVID-19), антитіла IgG – покаже рівень антитіл після перенесеної хвороби. Високий титр антитіл вказує на наявність імунітету, тому в цей час вакцинація не рекомендується.

3. Загальний аналіз крові (33 показника + лейкоцитарна формула + ШОЕ) - покаже будь-які запальні процеси (застуду, грип, ГРВІ), при яких також не рекомендується робити щеплення.

Будьте соціально відповідальними та потурбуйтесь про власне здоров'я і безпеку оточуючих! 

Останні новини
CSD LAB Київ Берестейський проспект 121-Б
21 жовтня 2024
Нова точка здоров’я CSD LAB на Берестейському проспекті
Святкуємо відкриття нового лабораторного офісу у Києві за адресою: просп. Берестейський,  121-Б.
медична лабораторія в м. Кам'янське аналізи
12 жовтня 2024
Новий офіс медичної лабораторії CSD LAB у Кам'янському!
Медична лабораторія CSD LAB рада повідомити про відкриття нового інклюзивного відділення у місті Кам'янське за адресою: пр-т Василя Стуса, 18.
аналізи у Вінниці
4 жовтня 2024
Ще одна точка на карті CSD LAB