Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Олександр Дудін: Проводимо унікальні дослідження та розвиваємо точну лабораторну діагностику в Україні

06.09.2021

Сьогодні Медична лабораторія CSD — це найбільша патоморфологічна лабораторія Східної Європи та унікальний лабораторний комплекс в Україні, який проводить більш ніж 1300 лабораторних досліджень різної складності, від загального аналізу крові до молекулярного профілювання пухлин.

Олександр Дудін: Проводимо унікальні дослідження та розвиваємо точну лабораторну діагностику в Україні

А ще це науково-освітній центр, що розвиває професію патоморфолога та робить свій внесок в науковий потенціал України.
По всій країні працює понад 30 лабораторних офісів CSD. Крім того, відкрито представництва в Грузії та Молдові.

І це був довгий шлях розвитку та кропіткої роботи, єдина мета якої - доступна та точна лабораторна діагностика міжнародного рівня для кожного українця.

Початок. Закладення фундаменту для приватної патоформології та розвиток експертизи

Ми почали творити майбутнє лабораторної діагностики понад 11 років тому. В цей час в Україні лише з’явилися перші приватні лабораторії. Але на відміну від багатьох інших, ми почали роботу в одному з найскладніших напрямків лабораторної діагностики — патоморфологічних дослідженнях.

Основною нашої відмінністю стало те, що в своїй роботі ми слідуємо найкращому світовому досвіду, впроваджуємо сучасні стандарти роботи та провідні технології.

Взагалі, патоморфологія — це дуже складний напрямок медицини і експертів у цій галузі завжди дуже мало.

Тому одним із векторів нашої діяльності стало навчання та популяризація професії патоморфолога. І хоч сьогодні CSD налічує вже більш ніж 50 патоморфологів та цитологів, ми продовжуємо шукати в нашу команду найкращих експертів та навчаємо молодих спеціалістів.

 

Постійні новації та розвиток. Зупинятися не час

Ми завжди поруч! Коли потрібна планова перевірка здоров’я чи спіткала хвороба. Коли є страх невідомого — ми підтримаємо та надамо достовірні знання про стан організму.

В процесі розвитку ми з командою завжди впроваджували новітні технології та унікальні дослідження в лабораторну практику України. Багато з цих досліджень на високому рівні проводились раніше лише за кордоном.

Так, в 2015 році ми відкрили молекулярно-генетичний центр, що надав можливість пацієнтам з онкологічними хворобами отримувати в Україні результати аналізів на визначення чутливості до хіміо- й таргетної терапії.

В 2018 році забезпечили повний цикл всіх необхідних досліджень в онкогематології. А в 2020 році ми відкрили бактеріологічну лабораторію, лабораторію клінічної патології та лабораторію типування тканин, яка дозволяє активно розвивати трансплантологію в Україні.

Ми одними з перших впровадили ПЛР-тести на COVID-19 минулої весни. На початку серпня цього року, лише через 2 тижні після першого підтвердженого випадку штаму Дельта у іноземній лабораторії, в CSD вже виявляють 8 мутацій та 11 штамів коронавірусу.

Зараз ми працюємо над впровадженням технології секвенування нового покоління (NGS), що дозволить проводити повне геномне дослідження великої кількості генів та надавати лікарю вичерпну інформацію для персоналізованого лікування кожного пацієнта.

Всі ці дослідження ми проводимо в лабораторному комплексі площею понад 3000 квадратних метрів.

 

Нові можливості діагностики та лікування. Ділимося та навчаємо

Ми завжди відстоювали позицію, що медицина не може бути без науки, а наука — без медицини. Ці галузі мають розвиватися та допомагати одна одній. Згідно такого принципу ми і розвиваємо Медичну лабораторію CSD.

Наші спеціалісти беруть участь у проведенні наукових досліджень, публікують свої статті не лише в українських, а й в міжнародних наукових журналах, та радо діляться своїм досвідом з колегами. Крім того, ми проводимо навчання з патоморфології, цитології та молекулярної патології.

Регулярно організовуємо наукові та медичні конференції, успішно проводимо інтернатуру для студентів-медиків, а наші експерти проходять стажування в кращих медичних закладах країн Європи і США.

Головна мета: бути поруч, коли це потрібно

Розвиваючи спектр досліджень, ми намагаємося зробити їх доступними для кожного клієнта. Саме тому ми розширюємо мережу лабораторних офісів по всій Україні та кардинально змінюємо ставлення українців до аналізів.

Ми завжди поруч! Коли потрібна планова перевірка здоров’я чи спіткала хвороба. Коли є страх невідомого — ми підтримаємо та надамо достовірні знання про стан організму. Коли незрозуміло — розтлумачимо найскладніші медичні терміни. А коли радісно — будемо радіти здоров’ю разом. Адже здоров’я — це найбільша цінність нашого життя!


Джерело: https://bit.ly/3tkD5mn

Останні новини
CSD LAB Київ Берестейський проспект 121-Б
21 жовтня 2024
Нова точка здоров’я CSD LAB на Берестейському проспекті
Святкуємо відкриття нового лабораторного офісу у Києві за адресою: просп. Берестейський,  121-Б.
медична лабораторія в м. Кам'янське аналізи
12 жовтня 2024
Новий офіс медичної лабораторії CSD LAB у Кам'янському!
Медична лабораторія CSD LAB рада повідомити про відкриття нового інклюзивного відділення у місті Кам'янське за адресою: пр-т Василя Стуса, 18.
аналізи у Вінниці
4 жовтня 2024
Ще одна точка на карті CSD LAB