Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Нові обставини: як відновити діяльність під час війни

15.04.2022

Війна в Україні не обійшла стороною нікого.

Нові обставини: як відновити діяльність під час війни

Безперервні бомбардування змусили багато приватних компаній в різних містах України припинити або змінити формат роботи. Не стала винятком і Медична лабораторія CSD. У перші дні війни були повністю знищені декілька лабораторних офісів CSD у Київській області.

Олександр Дудін, генеральний директор Медичної лабораторії CSD, розповів Mind, як компанія активізувала всі свої ресурси, щоб потурбуватися про безпеку співробітників та їхніх родин.

Ми зупинили роботу лабораторії та кинули всі наші сили на те, щоб захистити нашу команду. Підтримували постійний зв'язок у корпоративних месенджерах, допомагали з евакуацією, ділилися корисною інформацією та моніторили актуальний статус кожного нашого працівника – хто, де, коли і як. 

 

Як відновити роботу під час війни?

Коли перша хвиля паніки минула, частина нашої команди почала волонтерити: працювати в центрах переливання крові, допомагати вимушеним переселенцям та підтримувати армію. Проте найголовніше – після хвилі невизначеності ми почали відновлювати свою звичну роботу.

Ми вивезли частину нашої медичної команди та обладнання із зони бойових дій до Львова, де облаштували другий лабораторний вузол – другу лабораторію.

 

Які дослідження актуальні зараз?

Медицина зараз являє собою другий фронт, оскільки стоїть на обороні життя та здоров’я наших громадян.

Так, від результатів лабораторних досліджень залежить встановлення точного діагнозу й підбір ефективного лікування при найскладніших захворюваннях, зокрема при онкології. Тому зволікати не можна.

За час війни ми навіть почали називати лабораторію та нашу роботу «лабораторний фронт». Поки ЗСУ ведуть бої з ворогом, наші патологи допомагають українцям у боротьбі з раком. І ми також не маємо права програти жодну битву, адже людське життя – найбільша цінність.

Наразі Медична лабораторія CSD налагодила роботу з проведення патоморфологічних, імунологічних, біохімічних, гормональних, мікробіологічних, цитологічних і молекулярних  досліджень, досліджень з аутоімунних та алергологічних захворювань, досліджень на інфекції.

 

Як працює CSD в нових обставинах

Пункти прийому біологічного матеріалу працюють уже більш ніж у 10 містах України: Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Луцьку, Рівному, Львові, Одесі, Ужгороді, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Полтаві, Кропивницькому, Тернополі та Кременчуку.

Також уже частково відновлюється робота лабораторних офісів CSD, які проводять забір матеріалу, зокрема у Львові, Мукачево, Києві та Одесі.

Ми прикладаємо всіх зусиль задля повноцінного відновлення роботи мережі лабораторних офісів, щоб бути поруч з українцями в усіх куточках нашої Батьківщини та підтримати їх у боротьбі за здоров'я. Віримо в Перемогу!


Першоджерело: https://mind.ua/openmind/20239328-novi-obstavini-yak-vidnoviti-diyalnist-pid-chas-vijni

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.