Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Навчання, розвиток, прагнення – запорука експертності CSD LAB

22.11.2023

Спеціалісти CSD LAB завжди на шляху пошуку нових знань та вдосконалення своєї експертизи. Це відзначається не лише внутрішньою мотивацією, але й активним вивченням актуальних тенденцій у своїй галузі.

цитологія

Цієї осені завідуюча лабораторії цитоморфології CSD LABПавліна Боцюн та цитолог – Олена Гайдамак, взяли участь у конференції, організованій Міжнародною Асоціацією Цитології в Будапешті. На заході обговорювалися найсучасніші класифікації цитопатології різних органів.

Також, цитологи Валентина Карпачова, Ірина Омельяненко та Мирослава Гречишко отримали неймовірну можливість дослідити передові досягнення фізики та біології, спеціалізуючись на вивченні онкологічних захворювань в університеті Адама Міцкевича в Познані (Польща). Це дозволило їм ознайомитися з роботою різних мікроскопів та побачити захоплюючу 3D модель пухлинних клітин раку шийки матки.

Однак не лише в рамках конференцій та проєктів відбувається наша наукова подорож. Лікар-цитопатолог – Катерина Ніконова, яка наразі проходить стажування в Латвійському Університеті в рамках гранту,  стала частиною важливого етапу, спрямованого на покращення цитологічної діагностики в Україні. Адже стажування – це не лише можливість для вивчення новітніх технологій, але і мотивацією для втілення цих знань на користь наших клієнтів.

Саме прагнення до високих стандартів дозволяє медичній лабораторії CSD LAB залишатися на передових позиціях у світі наукових відкриттів. 

Прагнете розвиватись разом з нами? 
➡️ Залишайте заявку на сайті  
 

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.