Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Навчання для цитологів від Європейської Федерації Цитологічних Товариств (EFCS)

31.07.2023
Навчання для цитологів від Європейської Федерації Цитологічних Товариств  (EFCS)

Постійний розвиток та вдосконалення - це головне кредо CSD LAB. Наука та медицина щороку розробляють нові технології, оновлюють підходи та відкривають нові можливості,  тож треба постійно вчитися та набувати нового досвіду.

Так, нещодавно у Тулузі (Франція) пройшло навчання від Європейської Федерації Цитологічних Товариств  (EFCS -THE EUROPEAN FEDERATION OF CYTOLOGY SOCIETIES).

Цей щорічний курс надає можливість цитопатологам та цитотехнікам взяти участь у заході з високою освітньою та практичною цінністю.

Завдяки співпраці з EFCS, цитопатолог CSD LAB - Марія Буркацька, також мала змогу відвідати навчання у класичному форматі, яке базується на лекціях від провідних європейських цитопатологів та семінарах з мікроскопії, які охоплюють практично всі теми з цитопатології.  

Учасникам заздалегідь були надані  віртуальні слайди, які  потім обговорювалися в кінці кожного семінару з мікроскопії. Цього року викладачами курсу були:
-Giovanni Negri (Italy), “Squamous lesions of the cervix uteri and borderline changes”, -Monique Courtade-Saidi (France), “Urine cytology”,
-Jerzy Klijanienko (France), “Breast cytology”,
-Beatrix Cochand Priollet (France), “Thyroid cytology” та інші.

Це був тиждень повного занурення у навчання, збагачення новими знаннями, знайомства з цитологами з різних країн та незабутніх вражень від тижня в Тулузі.

Здобуваємо нові знання та переймаємо міжнародний досвід, щоб підвищувати рівень експертної лабораторної діагностики в Україні.

Останні новини
на календарі обведена дата
15 травня 2024
Нагадуємо про щоденні знижки!
Скористайтеся нашими спеціальними пропозиціями на найпопулярніші дослідження зі знижкою 20%:
красива лікар
14 травня 2024
Розвиваємо міжнародну співпрацю
Наш молекулярний генетик, Софія Лівшун з CSD LAB, взяла участь у престижній конференції AACR в Сан-Дієго, а також у візиті до видатних лабораторій у С
рожеві квіти
13 травня 2024
Весна - час для перевірки вашого організму
Зі зміною сезону настав час не лише для оновлення гардеробу та прикрас, але й для ретельного догляду за своїм здоров'ям.