Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Навчання для цитологів від Європейської Федерації Цитологічних Товариств (EFCS)

31.07.2023
Навчання для цитологів від Європейської Федерації Цитологічних Товариств (EFCS)

Постійний розвиток та вдосконалення - це головне кредо CSD LAB. Наука та медицина щороку розробляють нові технології, оновлюють підходи та відкривають нові можливості,  тож треба постійно вчитися та набувати нового досвіду.

Так, нещодавно у Тулузі (Франція) пройшло навчання від Європейської Федерації Цитологічних Товариств  (EFCS -THE EUROPEAN FEDERATION OF CYTOLOGY SOCIETIES).

Цей щорічний курс надає можливість цитопатологам та цитотехнікам взяти участь у заході з високою освітньою та практичною цінністю.

Завдяки співпраці з EFCS, цитопатолог CSD LAB - Марія Буркацька, також мала змогу відвідати навчання у класичному форматі, яке базується на лекціях від провідних європейських цитопатологів та семінарах з мікроскопії, які охоплюють практично всі теми з цитопатології.  

Учасникам заздалегідь були надані  віртуальні слайди, які  потім обговорювалися в кінці кожного семінару з мікроскопії. Цього року викладачами курсу були:
-Giovanni Negri (Italy), “Squamous lesions of the cervix uteri and borderline changes”, -Monique Courtade-Saidi (France), “Urine cytology”,
-Jerzy Klijanienko (France), “Breast cytology”,
-Beatrix Cochand Priollet (France), “Thyroid cytology” та інші.

Це був тиждень повного занурення у навчання, збагачення новими знаннями, знайомства з цитологами з різних країн та незабутніх вражень від тижня в Тулузі.

Здобуваємо нові знання та переймаємо міжнародний досвід, щоб підвищувати рівень експертної лабораторної діагностики в Україні.

Останні новини
медичні аналізи у Львові
24 липня 2024
Вітаємо ще один лабораторний офіс у Львові
Друзі, маємо приємну новину для жителів Львова.
здати медичні аналізи в Одесі
3 липня 2024
Відновлюємо роботу ще одного лабораторного офісу в Одесі
CSD LAB активно  працює над проведенням лабораторних аналізів та розширює мережу для вашої зручності.  
здати аналізи медичині лабораторія на Хрещатику Київ
2 липня 2024
Відтепер CSD LAB у самому серці столиці!
Раді повідомити про відкриття партнерського лабораторного офісу CSD LAB спільно з революційним закладом охорони здоров’я – медичним центром “Doctor 9-