Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Навчання для цитологів від Європейської Федерації Цитологічних Товариств (EFCS)

31.07.2023
Навчання для цитологів від Європейської Федерації Цитологічних Товариств  (EFCS)

Постійний розвиток та вдосконалення - це головне кредо CSD LAB. Наука та медицина щороку розробляють нові технології, оновлюють підходи та відкривають нові можливості,  тож треба постійно вчитися та набувати нового досвіду.

Так, нещодавно у Тулузі (Франція) пройшло навчання від Європейської Федерації Цитологічних Товариств  (EFCS -THE EUROPEAN FEDERATION OF CYTOLOGY SOCIETIES).

Цей щорічний курс надає можливість цитопатологам та цитотехнікам взяти участь у заході з високою освітньою та практичною цінністю.

Завдяки співпраці з EFCS, цитопатолог CSD LAB - Марія Буркацька, також мала змогу відвідати навчання у класичному форматі, яке базується на лекціях від провідних європейських цитопатологів та семінарах з мікроскопії, які охоплюють практично всі теми з цитопатології.  

Учасникам заздалегідь були надані  віртуальні слайди, які  потім обговорювалися в кінці кожного семінару з мікроскопії. Цього року викладачами курсу були:
-Giovanni Negri (Italy), “Squamous lesions of the cervix uteri and borderline changes”, -Monique Courtade-Saidi (France), “Urine cytology”,
-Jerzy Klijanienko (France), “Breast cytology”,
-Beatrix Cochand Priollet (France), “Thyroid cytology” та інші.

Це був тиждень повного занурення у навчання, збагачення новими знаннями, знайомства з цитологами з різних країн та незабутніх вражень від тижня в Тулузі.

Здобуваємо нові знання та переймаємо міжнародний досвід, щоб підвищувати рівень експертної лабораторної діагностики в Україні.

Останні новини
здоров'я печінки та нирок
21 травня 2024
Здоров'я вашої печінки та нирок на перевірці
Які аналізи допоможуть оцінити стан цих важливих органів??
харчування перед аналізами
18 травня 2024
Що їсти перед здачею аналізів?
Сьогодні ми розбиваємо міфи та розкриваємо правду про харчування перед здачею аналізів крові!
аналізи для вегетаріанців
17 травня 2024
Аналізи для вегетаріанців
Вегетаріанство - це система рослинного харчування, що має багато різновидів.