Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Науково-медична конференція OncoDate 1.0| GyneDate 1.0

07.12.2022
Науково-медична конференція OncoDate 1.0| GyneDate 1.0

На початку грудня Медична лабораторія CSD спільно з нашими надійними партнерами Медичним центром Святої Терези провели у Тернополі дводенну медичну конференцію “OncoDate 1.0| GyneDate 1.0”.

1 грудня під час “OncoDate 1.0| Тернопільські онкологічні дні” наші провідні експерти піднімали важливі питання сучасної лабораторної діагностики в онкології.. Олексій Селезньов, к.м.н., доцент, провідний лікар-патологоанатом вищої категорії Медичної лабораторії CSD розповів про сучасні методи патоморфологічного дослідження онкологічних захворювань.Софія Лівшун - молекулярний генетик CSD зосередила увагу учасників конференції на питаннях молекулярного профілювання пухлин. А менеджер з розвитку продуктів - Олеся Даньчак прочитала доповідь на тему: «Сучасні лабораторні рішення в діагностиці інфекцій, які спричинені стійкими мікроорганізмами». 

2 грудня на конференції “GyneDate 1.0 | Тернопільські гінекологічні дні” фахівці зосередили увагу на актуальних питаннях перевірки жіночого здоров'я. Завідуюча лабораторією цитоморфології CSD, лікар-цитопатолог вищої категорії, член Міжнародної Академії Цитології - Павліна Боцюн розповіла про комплексний підхід в діагностиці патології шийки матки. Олексій Селезньов - про сучасні класифікації і додаткові методи патоморфологічного дослідження в онкогінекології. А Олеся Даньчак презентувала сучасні тенденції в дослідженні вагінального мікробіому. 

Тож продовжуємо об'єднувати українську медичну спільноту та розвивати експертну лабораторну діагностику для здорового майбутнього українців.

Останні новини
CSD LAB Київ Берестейський проспект 121-Б
21 жовтня 2024
Нова точка здоров’я CSD LAB на Берестейському проспекті
Святкуємо відкриття нового лабораторного офісу у Києві за адресою: просп. Берестейський,  121-Б.
медична лабораторія в м. Кам'янське аналізи
12 жовтня 2024
Новий офіс медичної лабораторії CSD LAB у Кам'янському!
Медична лабораторія CSD LAB рада повідомити про відкриття нового інклюзивного відділення у місті Кам'янське за адресою: пр-т Василя Стуса, 18.
аналізи у Вінниці
4 жовтня 2024
Ще одна точка на карті CSD LAB