Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Науковий фронт CSD працює

27.05.2022
Науковий фронт CSD працює

Незважаючи на війну, ми продовжуємо наукові дослідження та презентуємо результати на фахових міжнародних конференціях. Унікальна матеріально-технічна база Медичної лабораторії CSD та команда професіоналів, є запорукою не тільки виконання високоточних діагностичних аналізів, а й проведення наукової роботи. 

Навіщо наука в лабораторії?

Без науки неможливі інновації та прогрес в медицині, розвиток якої ґрунтується на дослідженнях та наукових доказах. Саме тому наукові дослідження є невід’ємною складовою Медичної лабораторії CSD.  

Одна з наукових робіт, виконана командою співробітників CSD (Оксана Сулаєва, Денис Козаков, Софія Лівшун, Ольга Загоруйко та Роман Шабалков), була представлена цього року на міжнародному конгресі ESMO Breast Cancer 2022 https://bit.ly/3wgHoC9

В рамках роботи було проведено аналіз спектру спадкових мутацій при раку молочної залози (РМЗ) в Україні та оцінено зв'язок генетичних порушень з молекулярними підтипами РМЗ. 

Хоча в Україні впроваджено національний скринінг на РМЗ, широкомасштабних досліджень щодо генетичних факторів спадкового РМЗ серед українок досі бракує.  

Визначення генетичних факторів ризику розвитку раку завдяки тесту на спадковий рак https://bit.ly/3lbPkhN є передумовою індивідуальної оцінки ризиків розвитку злоякісних новоутворень, профілактики та ранньої діагностики раку. Генетичні дослідження, які виконуються в CSD, дають Вам знання, які допоможуть зберегти життя.

Останні новини
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.
рука і тонометр
15 квітня 2024
Контроль ліпідного профілю у виявленні гіпертонії
Значення моніторингу: ліпідний профіль, а саме холестерин, ліпопротеїди низької щільності, ліпопротеїди дуже низької щільності, ліпопротеїди високої щ