Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Міжнародний досвід цитологів CSD

29.06.2022
Міжнародний досвід цитологів CSD

Нещодавно, в місті Трієст (Італія) пройшов 13-й щорічний навчальний курс з цитології від Європейської Федерації Цитологічних Асоціацій (13th Annual EFCS Tutorial). 

Туторіал це чудова нагода удосконалити свої знання з клінічної цитології, а також побувати в колі однодумців, для яких цитологія є частиною  життя.  

Цього року, незважаючи на надскладні умови, від України на цьому заході були присутні два цитопатологи Медичної лабораторії CSD Павліна Боцюн та Світлана Піщанська. Втілити в життя дану поїздку, яка була запланована за тиждень до початку війни,  допомогла Danijela Vrodoljak-Mozetic. 

П`ять днів інтенсивного навчання включали в себе лекції, практичні заняття з препаратами, слайд-семінари з різних локалізацій від провідних цитопатологів Європи G.Negri, J.Klijanienko, F.Zanconati, R.Granados, A.Capitanio, H.Domanski, D.Vrodoljak-Mozetic, F.Fulciniti, P.Zeppa, C.Bergeron. 

Велика увага приділялась складним і рідкісним випадкам в цитології, цифровим технологіям у навчанні спеціалістів, новим технологіям у цервікальному скринінгу та молекулярній цитології. 

Тож продовжуємо розвивати лабораторну діагностику в Україні та турбуватися про найвищу точність результатів цитологічних досліджень CSD для усіх клієнтів, які довіряють нам своє здоров`я.

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.