Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Міжнародна конференція McKeeDerm Conference

21.11.2019

У травні 2019 року в Києві з успіхом пройшла Перша міжнародна конференція McKeeDerm Conference, названа так на честь провідного світового фахівця у сфері дерматопатології – професора Phillip McKee, автора численних наукових праць та видань, найбільш відоме з яких – "Pathology of the skin" ("Патологія шкіри"). Нещодавно світ побачив 5-е видання цієї книги, що являється найбільш повним та актуальним довідником з дерматопатології, який широко використовується по всьому світу...

Міжнародна конференція McKeeDerm Conference

У травні 2019 року в Києві з успіхом пройшла Перша міжнародна конференція McKeeDerm Conference, названа так на честь провідного світового фахівця у сфері дерматопатології – професора Phillip McKee, автора численних наукових праць та видань, найбільш відоме з яких – "Pathology of the skin" ("Патологія шкіри"). Нещодавно світ побачив 5-е видання цієї книги, що являється найбільш повним та актуальним довідником з дерматопатології, який широко використовується по всьому світу та в Україні.

Історія групи McKeeDerm

У 2017 році Phillip McKee створим у соціальній мережі Facebook групу під назвою McKeeDerm. За 2 роки група набула такої шаленої популярності, що наразі налічує понад 12 000 учасників. Вона стала справжнім колодязем знань як для професорів, так і для менш досвідчених дерматопатологів, й у 2019 році з’явилася потреба провести конференцію для учасників групи. Ось що про це говорить сам професор McKee:

"Два роки тому, коли я створив групу McKeeDerm у Facebook, вона складалася з невеликої групки ентузіастів-дерматопатологів, що переважно ділилися складними випадками. Jerad Gardner всіляко підтримував та допомагав з її розвитком. Дуже швидко вона змінилася та набула навчального характеру, адже учасники групи викладали цікаві приклади загальних та рідкісних випадків. А для тих, хто приходив сюди заради знань, з’явився елемент «самооцінки». Такі учасники мають змогу розміщувати свої діагнози й завдяки цьому отримувати досвід та впевненість.
Я дуже радий, що зараз у нас є експерти майже з будь-якої спеціальності та вони можуть надати професійні поради учасниками, що потребують допомоги..."

Професор Phillip McKee

 

 

Про конференцію

У конференції прийняло участь 23 спікери та 160 лікарів з усього світу та України.

Окрім професора Phillip McKee, який розповів про значення клініко-патоморфологічної кореляції в дерматопатології, доктор Jerad Gardner з США розповів про м’якотканинні пухлини шкіри; доктор Nima Ardakani з Австралії розповів про переваги молекулярно-генетичних методів при дослідженні меланоцитарних новоутворень, а професор Michal Michal з Чехії розповів про нові відкриття у сфері патології м’яких тканей. Також, під час конференції виступали й українські спікери, зокрема: професор Tetyana Svyatenko розповіла про шкірний саркоїдоз, доктор Bohdan Lytvinenko розповів про CHILD синдром.

Програма конференції: https://goo-gl.su/tNsrk
Придбати відео виступів конференції: https://mckeederm.com/ua/registration

Як сталося, що саме Україні випала честь провести таку визначну подію?

Два роки тому професор McKee вперше відвідав Україну та взяв участь у конференції, під час якої познайомився з Генеральним директором CSD – Олександром Дудіним. Тоді, під час розмови й промайнула ідея щодо проведення конференції. Це була безпрецедентна можливість, яку не можна було втрачати, адже користь від проведення конференції такого рівня в Україні та долучення українських фахівців до світової спільноти дерматопатологів важко переоцінити. Медична лабораторія CSD з радістю погодилася взяти на себе організаційні зобов’язання щодо проведення конференції.

Конференція McKeeDerm мала шалений успіх та отримала численні схвальні відгуки як в Україні, так і за кордоном. Більше того, нещодавно Професор Phillip McKee оголосив про проведення Другої конференції McKeeDerm, яка також пройде в Україні у травні наступного року.

 

Ще рік тому важко вірилося, що така конференція насправді буде проведена в Україні, а тепер ми починаємо підготовку до другої конференції. Ми надзвичайно раді та горді, що саме нам випала така честь. Користуючись нагодою запрошуємо усіх взяти участь у Другій конференції професора McKee, 21-22 травня 2020 року.

Слідкуйте за нашими новинами на сайті та на нашій сторінці у Facebook, щоб не пропустити та зареєструватися на Другу міжнародну конференцію McKeeDerm, Київ, 21-22 травня 2020 року!

Фото з Конференції, День 1: https://goo-gl.su/uwikDe

Фото з Конференції, День 2: https://goo-gl.su/sy4Rg8ya

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.