Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Медична лабораторія CSD забезпечила цілодобовий виїзний сервіс тестування на коронавірус для пасажирів Укрзалізниці на вокзалах найбільших міст України

21.10.2021

Сьогодні в Україні почали діяти нові правила міжрегіональних перевезень, які впроваджено у зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусу. 

Медична лабораторія CSD забезпечила цілодобовий виїзний сервіс тестування на коронавірус для пасажирів Укрзалізниці на вокзалах найбільших міст України

Нагадаємо, на засіданні Кабінету Міністрів України 11 жовтня були внесені зміни до Постанови №1236, які передбачають посилення правил для пасажирських перевезень у регіонах, де встановлено “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епідемічної небезпеки. 

Нові правила перевезень поширюються на повнолітніх осіб: громадян України, іноземців та осіб без громадянства. Йдеться про водіїв, членів екіпажу авіа- та залізничного транспорту. 

Правила передбачають можливість перевезення пасажирів у регіонах із “жовтим”, “помаранчевим” чи “червоним” рівнем епідемічної небезпеки за умови наявності у всіх водіїв, екіпажу авіатранспорту та пасажирів одного із цих документів:  

- проходження повного курсу вакцинації;

- отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19;

-  негативного результату ПЛР-тесту на COVID-19 (або експрес-тесту), який вважається дійсним 72 години.

Нові правила стосуються як регулярних, так і нерегулярних перевезень пасажирів на автобусних маршрутах, авіаційному та залізничному транспорті міжобласного сполучення. Відповідні правила не застосовуватимуться до міських і внутрішньообласних перевезень.

Для забезпечення зручності пасажирів та їх вільного й безпечного пересування Медична лабораторія CSD забезпечила цілодобовий виїзний сервіс з лабораторного тестування пасажирів Укрзалізниці на вокзалах міст: Київ, Кривий Ріг, Львів, Одеса, Харків, Вінниця, Полтава, Дніпро, Запоріжжя, Мукачево.

Усі пасажири зазначених міст мають можливість пройти експрес-тест на антиген Коронавірус SARS-CoV-2 (COVID-19) (код P121). 

Розуміючи відповідальність за безпеку наших громадян і важливість швидкого, зручного та доступного тестування, Медична лабораторія CSD надає цю послугу для пасажирів за спеціальною ціною 350 грн. Термін виконання тесту складає до 30 хвилин. 

Щоб уникнути  скупчення пасажирів та пришвидшити процедуру, реєстрація та замовлення тестування здійснюється онлайн за спеціальними QR-кодами, що розміщені на стійках пунктів забору біоматеріалу. Якщо пасажир не має смартфону або не зможе скористатися QR-кодом, оформити замовлення допомогають  медичніреєстратори CSD.

Цілодобова підтримка клієнтів здійснюється через контакт-центр Медичної лабораторії CSD (дзвінки в межах України безкоштовні)  за телефоном 0 800 33 00 75

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.