Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Ласкаво просимо до мережі: Медична лабораторія CSD запускає франшизу

13.07.2020

Медична лабораторія CSD - лідер в сфері морфологічної діагностики в Україні, починає розвивати франчайзингову мережу лабораторних офісів. 
Зараз в CSD проводять більше 1000 видів аналізів. Це унікальна пропозиція для українського ринку, коли всі дослідження - від «біохімії» крові до гістології онкологічної пухлини, можна провести в одній лабораторії. 
Ринок недержавних лабораторій в Україні постійно зростає і зараз його оцінюють в 300 мільйонів євро на рік. А в перспективі - медична реформа відкриє приватним лабораторним офісам доступ ще до 700 мільйонів тестів щорічно.
Крім того, пандемія нового коронавірусу збільшила попит на лабораторні дослідження. На здоров’ї зараз не економлять! Тому підприємцям, які шукають перспективний бізнес, варто звернути увагу на франшизу CSD.

Ласкаво просимо до мережі: Медична лабораторія CSD запускає франшизу

Детальніше про роботу лабораторних офісів та особливості співпраці з партнерами-франчайзі розповів генеральний директор Медичної лабораторії CSD - Олександр Дудін:

«В цьому році експертній лабораторії персоналізованої медицини CSD виповнилося 10 років. І нам є чим пишатися! При створенні лабораторії ми почали свою роботу з найскладніших та найважчих досліджень, запропонували ринку швидку і якісну патоморфологічну діагностику, яка була необхідна українській медичній спільноті; впровадили безліч аналізів, заради яких українці раніше їздили за кордон, і лише зараз виходимо на ринок масових лабораторних аналізів. 
Ми зібрали найкращу діагностичну команду в Україні, яка складається з 350 фахівців, включаючи професорів і докторів наук. Ці професіонали відкриті до нового і готові впроваджувати найсучасніші дослідження.
Саме завдяки їх злагодженій праці, в минулому році ми провели 133 000 патоморфологічних досліджень - це один з найбільших показників в східній Європі, і більш ніж 130 000 цитологічних досліджень. Ми щоденно впроваджуємо в свою практику нові та рідкісні дослідження, забезпечуючи надійний рівень діагностики в Україні.
 Адже найбільша наша перевага та головна гордість – це медична компетенція та науковий потенціал.
На базі Медичної лабораторії CSD створено науковий відділ. Ми організовуємо наукові конференції, статті наших фахівців публікуються у відомих міжнародних журналах. Крім того, цьогоріч спеціалісти CSD взяли участь в конференції  USCAP – це премія «оскар» серед патологів».

Які унікальні аналізи робить CSD?

- CSD - це, в першу чергу, лабораторія патоморфології. У нас працює 25 патоморфологів, кожен з яких, крім загальної патології людини, спеціалізується в окремих вузьких сферах, таких як: гінекологічна патологія, урологічна, нефропатологія, патологія органів шлунково-кишкового тракту, гематопатологія тощо.
Такий підхід до роботи дозволив створити команду, яка досконало володіє навичками морфологічної діагностики всіх можливих патологій.
Всі штатні лікарі-патологи регулярно беруть участь в медичних конференціях, стажуваннях, спеціалізованих програмах практичної роботи в кращих закладах країн Європи і США, і ведуть активну наукову діяльність. 
Коли ми впроваджували ПАП-тест (діагностика передракових змін епітеліальних клітин шийки матки), 99% всіх мазків фарбували за Романовським, хоча ця методика не рекомендована ВООЗ. CSD першими в Україні почали фарбувати зразки по Папаніколау і формувати висновок за міжнародною класифікацією Bethesda, завдяки чому можна виявити рак шийки матки на ранніх етапах розвитку і надати повну інформацію лікарю. Також в CSD всі патологічні мазки перевіряє лікар-цитопатолог - що і відрізняє нас від більшості лабораторій в Україні.
Також наші експерти працюють над секвенуванням нового покоління (англ. Next generation sequencing, NGS) - це один з видів молекулярної діагностики, який дозволяє виявити порушення в генетичному матеріалі. Даний метод використовують в пренатальній діагностиці і в онкології (для визначення чутливості пухлини до терапії).
Не менш цінною пропозицією для наших клієнтів є - дослідження спадкової схильності до розвитку онкологічних захворювань (30-генів). Клієнт може зробити цей тест вдома самостійно, після отримання спеціального набору, і передати результати в лабораторію.
Але при всьому цьому, хочу звернути увагу і на важливість відкриття в CSD клініко-діагностичної лабораторії. Це відділи загальноклінічної лабораторії, лабораторія гематології, онкогематології, біо- і імунохімії, і лабораторія бактеріологічної діагностики.
Завдяки цьому ми можемо забезпечити для українців повний спектр лабораторної діагностики, починаючи від загального аналізу крові і закінчуючи складними патоморфологічними дослідженнями. Для того, щоб отримати всю необхідну інформацію навіть про важкий стан здоров'я, більше не потрібно їздити за кордон і шукати фахівців, не потрібно проходити аналізи в декількох клініках. Всіх необхідних професіоналів ми зібрали в CSD!

Як CSD прийшли до франчайзингу?

- У роботі медичних лабораторій найголовніше - бути ближче до клієнта і пропонувати послуги там, де йому зручно. CSD активно розвиває високі медичні технології, інвестує в унікальні тести та інноваційне обладнання. Ми прагнемо нарощувати потенціал як експертна медична лабораторія, а розвивати мережу плануємо разом з нашими партнерами-франчайзі.
Тому у нашому випадку суть франшизи така: партнер організовує лабораторний офіс, який об’єднує клієнтську зону і маніпуляційний кабінет для забору матеріалу. А всі дослідження будуть проводитися централізовано в Києві на базі CSD.

 
Чим підприємця зацікавить ваша франшиза?

- Пандемія коронавірусу і карантин черговий раз показали, наскільки важлива робота приватних лабораторних офісів. Наша галузь найменш схильна до кризи, тому ризики для інвестицій мінімальні. Не менш важливим є той факт, що це благородний бізнес, який допомагає людям стежити за здоров'ям і жити довго.
CSD буде однією з перших лабораторій в Україні, яка почне відкрито продавати свої франшизи. Ми пропонуємо повністю дієву систему, коли будь-який підприємець зможе відкрити лабораторний офіс, як в містах-мільйонниках, так і невеликих містах.
А всі інструменти для управління ми надамо: CRM-систему, IT-рішення, індивідуальну логістику, підбір локації, дизайн. Ми допоможемо підібрати персонал і підготуємо його для роботи в лабораторному офісі. Також ми відкриваємо школу медсестер, щоб забезпечити франчайзі кваліфікованими фахівцями. Забезпечимо потік клієнтів і надамо сервісну підтримку клієнтам всієї мережі за допомогою нашого контакт-центру.

На чому буде заробляти франчайзі?

- Заробіток франчайзі буде складатися з плати за взяття матеріалу і дисконту від кожного тесту.
Паушальний внесок франшизи Медичної лабораторії CSD буде складати від 50 до 95 тисяч гривень і від 17 тисяч доларів - інвестиції. За нашими підрахунками, термін окупності складає від 15 до 20 місяців (за найпесимістичнішим прогнозом).

Яку підтримку будете надавати франчайзі?

- Безумовно, за центральним офісом CSD залишається проведення всіх досліджень і аналізів, маркетинг, розкрутка бренду. Наш партнер буде забезпечувати взяття матеріалу і роботу з місцевим ринком. Всі аналізи будуть проводитися в Києві, адже чим більше матеріалів проходять через одну лабораторію - тим точніші результати.

 

Зараз в Україні і в світі дуже затребувані дослідження на COVID. Чи будуть його проводити франчайзингові маніпуляційні кабінети?

- Аналізи на коронавірус і антитіла ми почали приймати ще в квітні. Одна з важливих переваг CSD - ми не користуємося сумнівними реактивами. Перед запуском аналізів на COVID-19, довго вибирали постачальників реактивів і зупинилися на тих, хто відповідав міжнародним стандартам. Цей тест можна здати як у нас в лабораторії, так і скористатися нашою послугою «Мобільна медсестра».
Зараз тест замовляють великі корпорації для перевірки своїх співробітників. Очевидно, що він буде популярним у туристів і людей, які хочуть скоротити час карантину і самоізоляції. Франчайзингові офіси також зможуть проводити взяття матеріалу для цих аналізів.

Які цілі ставить перед собою CSD на найближчі роки?

- Глобально будемо розвивати дослідження, які допоможуть забезпечити світовий рівень діагностики в Україні.
Наприклад, зараз CSD - єдина лабораторія в Україні, яка робить молекулярне HLA-типування тканин. Це дослідження дозволяє оцінити сумісність донора і реципієнта перед трансплантацією органів. Вважаю, що типування - це частина нашої соціальної відповідальності, яка прискорить проведення трансплантацій в Україні. 
А в цілому, головна наша мета - це розвиток на базі CSD клініко-діагностичної лабораторії та удосконалення патоморфологічного напрямку, для того щоб забезпечити українців доступом до новітніх розробок і якісних лабораторних досліджень. А завдяки франчайзинговій програмі плануємо забезпечити зростання мережі лабораторних офісів CSD.
 

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.