Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Круглий стіл для акушер-гінекологів Хмельниччини

21.08.2023
 Круглий стіл для акушер-гінекологів Хмельниччини

CSD LAB - це не лише експертні аналізи, а й справжнє джерело енергії для навчання, розвитку та інновацій. Ми не тільки прагнемо розвивати лабораторну діагностику, але й активно сприяємо покращенню української медицини загалом. Тож з радістю об'єднуємо всіх, хто разділяє наші цінності та цілі.

Минулого тижня відбувся Круглий стіл для акушер-гінекологів Хмельниччини, присвячений сучасним методам лабораторної діагностики в гінекології.

Під час заходу завідувач лабораторії цитоморфології Медичної лабораторї CSD LAB - Павліна Боцюн розповіла про нові вимоги до мікроскопічного дослідження урогенітальних виділень у жінок та поділилася нюансами цервікального скринінгу.  А менеджер з розвитку продуктів Медичної лабораторії CSD LAB -  Олеся Даньчак у своїй доповіді розкрила тему сучасних методів діагностики причин патологічних виділень у жінок.

Якщо ви теж зацікавлені в розвитку експертизи, підписуйтесь на нашу сторінку та залишайте заявку на співпрацю за посиланням https://www.csdlab.ua/spivpracya-z-nami/likari

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.