Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Кому та коли призначають НІПТ Panorama

25.10.2022
Кому та коли призначають НІПТ Panorama

В першому триместрі вагітності кожній майбутній матусі показаний розрахунок індивідуального ризику хромосомних синдромів у плода, адже головна особливість цих синдромів - народження дітей з патологіями у абсолютно здорових батьків, які раніше не мали таких випадків в родині. За результатом розрахунку ризик визначають як низький, середній та високий.

Вагітні низького ризику зазвичай не потребують додаткових досліджень, але текст Panorama є більш ефективним для синдрому Дауна, ніж найточніший скринінг на основі УЗД та показників крові вагітної.

Вагітним середнього ризику рекомендують неінвазивне пренатальне тестування, оскільки в цій групі є певна частина випадків з синдромом Дауна, які з різних причин не увійшли до групи високого ризику.

Для вагітних високого ризику хромосомних синдромів рекомендують консультацію генетика та визначення хромосомного набору плода. 

Ексклюзивно в Медичній лабораторії CSD для усіх вагітних з 9 тижня доступна консультація генетика та неінвазивний тест Panorama.

Для замовлення просто залиште заявку на нашому сайті https://bit.ly/3oWVX9H та будьте впевнені у здоров’ї свого малюка разом з CSD.

Останні новини
здоров'я печінки та нирок
21 травня 2024
Здоров'я вашої печінки та нирок на перевірці
Які аналізи допоможуть оцінити стан цих важливих органів??
харчування перед аналізами
18 травня 2024
Що їсти перед здачею аналізів?
Сьогодні ми розбиваємо міфи та розкриваємо правду про харчування перед здачею аналізів крові!
аналізи для вегетаріанців
17 травня 2024
Аналізи для вегетаріанців
Вегетаріанство - це система рослинного харчування, що має багато різновидів.