Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Кому та коли призначають НІПТ Panorama

25.10.2022
Кому та коли призначають НІПТ Panorama

В першому триместрі вагітності кожній майбутній матусі показаний розрахунок індивідуального ризику хромосомних синдромів у плода, адже головна особливість цих синдромів - народження дітей з патологіями у абсолютно здорових батьків, які раніше не мали таких випадків в родині. За результатом розрахунку ризик визначають як низький, середній та високий.

Вагітні низького ризику зазвичай не потребують додаткових досліджень, але текст Panorama є більш ефективним для синдрому Дауна, ніж найточніший скринінг на основі УЗД та показників крові вагітної.

Вагітним середнього ризику рекомендують неінвазивне пренатальне тестування, оскільки в цій групі є певна частина випадків з синдромом Дауна, які з різних причин не увійшли до групи високого ризику.

Для вагітних високого ризику хромосомних синдромів рекомендують консультацію генетика та визначення хромосомного набору плода. 

Ексклюзивно в Медичній лабораторії CSD для усіх вагітних з 9 тижня доступна консультація генетика та неінвазивний тест Panorama.

Для замовлення просто залиште заявку на нашому сайті https://bit.ly/3oWVX9H та будьте впевнені у здоров’ї свого малюка разом з CSD.

Останні новини
CSD LAB Київ Берестейський проспект 121-Б
21 жовтня 2024
Нова точка здоров’я CSD LAB на Берестейському проспекті
Святкуємо відкриття нового лабораторного офісу у Києві за адресою: просп. Берестейський,  121-Б.
медична лабораторія в м. Кам'янське аналізи
12 жовтня 2024
Новий офіс медичної лабораторії CSD LAB у Кам'янському!
Медична лабораторія CSD LAB рада повідомити про відкриття нового інклюзивного відділення у місті Кам'янське за адресою: пр-т Василя Стуса, 18.
аналізи у Вінниці
4 жовтня 2024
Ще одна точка на карті CSD LAB