Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Гнатишаківські читання 2023

16.10.2023
Гнатишаківські читання 2023

В CSD LAB роблять все можливе, щоб українці отримували точну діагностику та лікування. Тому наші експерти радо діляться своїм досвідом з колегами лікарями, аби якісно визначати діагнози та призначати ефективну терапію!

Нещодавно у Львові пройшла щорічна Всеукраїнська науково-практична конференція «Гнатишаківські читання 2023». Ця подія була присвячена сучасним методам діагностики та лікування раку шлунка та підшлункової залози.

Медичний директор СSD LAB – Оксана Сулаєва, представила доповідь, у якій розкрила питання еволюції молекулярних змін при раку підшлункової залози, скринінгу та використання предиктивних біомаркерів з метою поліпшення менеджменту пацієнтів та персоналізованого підходу у призначенні терапії.

Лікар-патолог групи патології органів шлунково-кишкового тракту та панкретобіліарної системи CSD LAB – Ярослав Домбровський, у своїй доповіді зосередив увагу на останніх інноваціях в патогістологічній діагностиці, детально показав у своїй презентації приклади класифікації та біомаркерів, які рекомендовані для прогнозування перебігу раку шлунка.

Доповіді наших спеціалістів доступні у відкритому доступі! Ви можете переглянути виступи на записі конференції за посиланням

CSD LAB – творимо майбутнє лабораторної діагностики України!

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.