Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

GyneDate 9: актуальні питання діагностики та профілактики гінекологічних захворювань

15.11.2023

Наприкінці жовтня в Дніпрі відбувся вже дев'ятий захід для акушер-гінекологів “GyneDate”. Цього разу увага була прикута до двох важливих тем: комплексного підходу в діагностиці жінок з синдромом патологічних виділень та підводних каменів цитологічного скринінгу.

GyneDate 9: актуальні питання діагностики та профілактики гінекологічних захворювань

Олеся Даньчак, менеджер з розвитку продуктів медичної лабораторії CSD LAB, розповіла про те, що синдром патологічних виділень є одним із найпоширеніших гінекологічних захворювань. Він може бути викликаний різними причинами, тому важливо провести комплексне обстеження, щоб встановити правильний діагноз і призначити адекватне лікування.

Експерт розкрила у своїй доповіді сучасні методи діагностики синдрому патологічних виділень, які дозволяють отримати точну інформацію про стан здоров'я жінки, та також розповіла про міжнародні рекомендації щодо використання цих методів у практичній роботі.

Павліна Боцюн, завідувачка відділу цитоморфології CSD LAB, зупинилась на питаннях цитологічного скринінгу раку шийки матки, розповіла про фактори, які можуть призвести до хибнопозитивних і хибнонегативних результатів цитологічного дослідження та можливості підвищення ефективності цитологічного скринінгу.

Прагнете розвиватись разом з нами?
Залишайте заявку на сайті. 
 

Останні новини
медичні аналізи у Львові
24 липня 2024
Вітаємо ще один лабораторний офіс у Львові
Друзі, маємо приємну новину для жителів Львова.
здати медичні аналізи в Одесі
3 липня 2024
Відновлюємо роботу ще одного лабораторного офісу в Одесі
CSD LAB активно  працює над проведенням лабораторних аналізів та розширює мережу для вашої зручності.  
здати аналізи медичині лабораторія на Хрещатику Київ
2 липня 2024
Відтепер CSD LAB у самому серці столиці!
Раді повідомити про відкриття партнерського лабораторного офісу CSD LAB спільно з революційним закладом охорони здоров’я – медичним центром “Doctor 9-