Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

GyneDate 9: актуальні питання діагностики та профілактики гінекологічних захворювань

15.11.2023

Наприкінці жовтня в Дніпрі відбувся вже дев'ятий захід для акушер-гінекологів “GyneDate”. Цього разу увага була прикута до двох важливих тем: комплексного підходу в діагностиці жінок з синдромом патологічних виділень та підводних каменів цитологічного скринінгу.

GyneDate 9: актуальні питання діагностики та профілактики гінекологічних захворювань

Олеся Даньчак, менеджер з розвитку продуктів медичної лабораторії CSD LAB, розповіла про те, що синдром патологічних виділень є одним із найпоширеніших гінекологічних захворювань. Він може бути викликаний різними причинами, тому важливо провести комплексне обстеження, щоб встановити правильний діагноз і призначити адекватне лікування.

Експерт розкрила у своїй доповіді сучасні методи діагностики синдрому патологічних виділень, які дозволяють отримати точну інформацію про стан здоров'я жінки, та також розповіла про міжнародні рекомендації щодо використання цих методів у практичній роботі.

Павліна Боцюн, завідувачка відділу цитоморфології CSD LAB, зупинилась на питаннях цитологічного скринінгу раку шийки матки, розповіла про фактори, які можуть призвести до хибнопозитивних і хибнонегативних результатів цитологічного дослідження та можливості підвищення ефективності цитологічного скринінгу.

Прагнете розвиватись разом з нами?
Залишайте заявку на сайті. 
 

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.