Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Діджиталізуємо здоров'я разом!

30.09.2021

Здавай аналізи в CSD та бери участь в розіграші iPhone, iPad або iWatch*

Діджиталізуємо здоров'я разом!

В сучасному світі важко уявити життя без гаджетів та терабайтів інформації, що завжди з тобою. Всі ми рухаємося в цифрове майбутнє, проте не забуваємо про цінність власного здоров'я та важливість регулярної лабораторної діагностики!

3 01 жовтня по 31 грудня 2021 року, перевіряючи власне здоров'я в CSD, ви матимете шанс отримати один з трьох подарунків:

  • Apple iPhone 12 256Gb

  • Apple iPad Air Wi-Fi 256GB

  • Apple iWatch SE

Учасником розіграшу може стати будь-який клієнт, котрий замовив в мережі лабораторних офісів CSD дослідження на загальну суму від 1 000 грн на 1 чек.
Визначення переможця відбуватиметься в період з 5 по 10 число кожного наступного місяця за допомогою сервісу Random.org.

Детальні умови акції:

1. Учасником Акції може бути будь-яка повнолітня фізична особа, резидент України (далі – Клієнт).
2. Для участі в Акції Клієнт має придбати будь-яких послуг Компанії на суму від 1 000 (одна тисяча) грн на 1 (одне) замовлення у будь-якому лабораторному офісі CSD.
3. Кількість замовлень у період дії Акції не обмежений.
4. Кожне замовлення, яке відповідає умовам п.2., бере участь в щомісячному розіграші акційних подарунків.
5. Під акційними подарунками мається на увазі смартфон Apple iPhone 12 256Gb, планшет Apple iPad Air Wi-Fi 256GB та годинник Apple iWatch SE.
6. Розіграш та визначення переможця відбувається в перший робочий день в період з 5 по 10 число наступного місяця та проводиться відповідно до 10.11.2021 р., 10.12.2021 р. та 10.01.2022 р.
7. Для проведення розіграшу формується база з усіх замовлень, які відповідають умовам Акції. Переможець визначається через систему random.org.
8. Повідомлення про розіграш та переможця публікується на офіційній сторінці CSD у Facebook (www.facebook.com/csdlaboratory ). Переможця додатково повідомлять про виграш в телефонному режимі через Контакт-центр Компанії.
9. Акційний подарунок передається Переможцям Акції на безоплатній основі.
10. Для отримання акційного подарунку Переможець має звернутися до головного лабораторного офісу CSD за адресою: м.Київ, вул. Жмеринська, 22Б, з паспортом та бланком замовлення, яке брало участь в розіграші. В разі, якщо Переможець проживає не в м.Києві, він має надіслати скановані копії вище зазначених докуиментів на електронну пошту [email protected] із зазначенням адреси свого проживання. В такому разі акційний подарунок відправляється в місто проживання Клієнта, та він може отримати його в лабораторному офісі свого міста.
11. Акційною пропозицію не можуть скористатися співробітники Компанії та їх родичі

*Подарунок може відрізнятися від зображеного

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.