Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

COBAS HPV TEST: Попередьте розвиток раку шийки матки

25.07.2023
COBAS HPV TEST: Попередьте розвиток раку шийки матки

Головною причиною розвитку більшості випадків раку шийки матки (РШМ) є інфекція, викликана онкогенними штамами вірусу папіломи людини (ВПЛ), який передається статевим шляхом. Існує понад 150 генотипів ВПЛ, але лише 14 з них можуть викликати ракові утворення, включаючи генотипи 16 та 18.

Своєчасне виявлення саме цих генотипів дозволяє забезпечити ранню діагностику передракових станів та запобігти розвитку РШМ.
Саме тому одним з головних методів попередження раку шийки матки є вчасний та якісний скринінг з використанням високоефективного тестування на наявність ВПЛ з подальшим лікуванням передракових уражень.

Для забезпечення якісного скринінгу шийки матки у лабораторії CSD LAB впроваджено COBAS HPV TEST. Цей високоточний тест дозволяє виявити найнебезпечніші генотипи папіломавірусу 16 та 18.
Крім того, якщо наявність ВПЛ буде підтверджено, в CSD LAB ви можете замовити рідинну цитологію з того ж матеріалу та провести так зване Ко-тестування, яке на сьогодні є найбільш інформативним варіантом скринінгу.

Дізнайтеся більше про переваги COBAS HPV TEST за посиланням https://csd.im/2oi9 та піклуйтеся про своє здоров'я разом з CSD LAB.

Останні новини
медичні аналізи у Львові
24 липня 2024
Вітаємо ще один лабораторний офіс у Львові
Друзі, маємо приємну новину для жителів Львова.
здати медичні аналізи в Одесі
3 липня 2024
Відновлюємо роботу ще одного лабораторного офісу в Одесі
CSD LAB активно  працює над проведенням лабораторних аналізів та розширює мережу для вашої зручності.  
здати аналізи медичині лабораторія на Хрещатику Київ
2 липня 2024
Відтепер CSD LAB у самому серці столиці!
Раді повідомити про відкриття партнерського лабораторного офісу CSD LAB спільно з революційним закладом охорони здоров’я – медичним центром “Doctor 9-