Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

COBAS HPV TEST: Попередьте розвиток раку шийки матки

25.07.2023
COBAS HPV TEST: Попередьте розвиток раку шийки матки

Головною причиною розвитку більшості випадків раку шийки матки (РШМ) є інфекція, викликана онкогенними штамами вірусу папіломи людини (ВПЛ), який передається статевим шляхом. Існує понад 150 генотипів ВПЛ, але лише 14 з них можуть викликати ракові утворення, включаючи генотипи 16 та 18.

Своєчасне виявлення саме цих генотипів дозволяє забезпечити ранню діагностику передракових станів та запобігти розвитку РШМ.
Саме тому одним з головних методів попередження раку шийки матки є вчасний та якісний скринінг з використанням високоефективного тестування на наявність ВПЛ з подальшим лікуванням передракових уражень.

Для забезпечення якісного скринінгу шийки матки у лабораторії CSD LAB впроваджено COBAS HPV TEST. Цей високоточний тест дозволяє виявити найнебезпечніші генотипи папіломавірусу 16 та 18.
Крім того, якщо наявність ВПЛ буде підтверджено, в CSD LAB ви можете замовити рідинну цитологію з того ж матеріалу та провести так зване Ко-тестування, яке на сьогодні є найбільш інформативним варіантом скринінгу.

Дізнайтеся більше про переваги COBAS HPV TEST за посиланням https://csd.im/2oi9 та піклуйтеся про своє здоров'я разом з CSD LAB.

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.