Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Навчання, розвиток, прагнення – запорука експертності CSD LAB

22.11.2023

Спеціалісти CSD LAB завжди на шляху пошуку нових знань та вдосконалення своєї експертизи. Це відзначається не лише внутрішньою мотивацією, але й активним вивченням актуальних тенденцій у своїй галузі.

цитологія

Цієї осені завідуюча лабораторії цитоморфології CSD LABПавліна Боцюн та цитолог – Олена Гайдамак, взяли участь у конференції, організованій Міжнародною Асоціацією Цитології в Будапешті. На заході обговорювалися найсучасніші класифікації цитопатології різних органів.

Також, цитологи Валентина Карпачова, Ірина Омельяненко та Мирослава Гречишко отримали неймовірну можливість дослідити передові досягнення фізики та біології, спеціалізуючись на вивченні онкологічних захворювань в університеті Адама Міцкевича в Познані (Польща). Це дозволило їм ознайомитися з роботою різних мікроскопів та побачити захоплюючу 3D модель пухлинних клітин раку шийки матки.

Однак не лише в рамках конференцій та проєктів відбувається наша наукова подорож. Лікар-цитопатолог – Катерина Ніконова, яка наразі проходить стажування в Латвійському Університеті в рамках гранту,  стала частиною важливого етапу, спрямованого на покращення цитологічної діагностики в Україні. Адже стажування – це не лише можливість для вивчення новітніх технологій, але і мотивацією для втілення цих знань на користь наших клієнтів.

Саме прагнення до високих стандартів дозволяє медичній лабораторії CSD LAB залишатися на передових позиціях у світі наукових відкриттів. 

Прагнете розвиватись разом з нами? 
➡️ Залишайте заявку на сайті  
 

Останні новини
здоров'я печінки та нирок
21 травня 2024
Здоров'я вашої печінки та нирок на перевірці
Які аналізи допоможуть оцінити стан цих важливих органів??
харчування перед аналізами
18 травня 2024
Що їсти перед здачею аналізів?
Сьогодні ми розбиваємо міфи та розкриваємо правду про харчування перед здачею аналізів крові!
аналізи для вегетаріанців
17 травня 2024
Аналізи для вегетаріанців
Вегетаріанство - це система рослинного харчування, що має багато різновидів.