Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Міжнародна конференція McKeeDerm Conference

21.11.2019

У травні 2019 року в Києві з успіхом пройшла Перша міжнародна конференція McKeeDerm Conference, названа так на честь провідного світового фахівця у сфері дерматопатології – професора Phillip McKee, автора численних наукових праць та видань, найбільш відоме з яких – "Pathology of the skin" ("Патологія шкіри"). Нещодавно світ побачив 5-е видання цієї книги, що являється найбільш повним та актуальним довідником з дерматопатології, який широко використовується по всьому світу...

Міжнародна конференція McKeeDerm Conference

У травні 2019 року в Києві з успіхом пройшла Перша міжнародна конференція McKeeDerm Conference, названа так на честь провідного світового фахівця у сфері дерматопатології – професора Phillip McKee, автора численних наукових праць та видань, найбільш відоме з яких – "Pathology of the skin" ("Патологія шкіри"). Нещодавно світ побачив 5-е видання цієї книги, що являється найбільш повним та актуальним довідником з дерматопатології, який широко використовується по всьому світу та в Україні.

Історія групи McKeeDerm

У 2017 році Phillip McKee створим у соціальній мережі Facebook групу під назвою McKeeDerm. За 2 роки група набула такої шаленої популярності, що наразі налічує понад 12 000 учасників. Вона стала справжнім колодязем знань як для професорів, так і для менш досвідчених дерматопатологів, й у 2019 році з’явилася потреба провести конференцію для учасників групи. Ось що про це говорить сам професор McKee:

"Два роки тому, коли я створив групу McKeeDerm у Facebook, вона складалася з невеликої групки ентузіастів-дерматопатологів, що переважно ділилися складними випадками. Jerad Gardner всіляко підтримував та допомагав з її розвитком. Дуже швидко вона змінилася та набула навчального характеру, адже учасники групи викладали цікаві приклади загальних та рідкісних випадків. А для тих, хто приходив сюди заради знань, з’явився елемент «самооцінки». Такі учасники мають змогу розміщувати свої діагнози й завдяки цьому отримувати досвід та впевненість.
Я дуже радий, що зараз у нас є експерти майже з будь-якої спеціальності та вони можуть надати професійні поради учасниками, що потребують допомоги..."

Професор Phillip McKee

 

 

Про конференцію

У конференції прийняло участь 23 спікери та 160 лікарів з усього світу та України.

Окрім професора Phillip McKee, який розповів про значення клініко-патоморфологічної кореляції в дерматопатології, доктор Jerad Gardner з США розповів про м’якотканинні пухлини шкіри; доктор Nima Ardakani з Австралії розповів про переваги молекулярно-генетичних методів при дослідженні меланоцитарних новоутворень, а професор Michal Michal з Чехії розповів про нові відкриття у сфері патології м’яких тканей. Також, під час конференції виступали й українські спікери, зокрема: професор Tetyana Svyatenko розповіла про шкірний саркоїдоз, доктор Bohdan Lytvinenko розповів про CHILD синдром.

Програма конференції: https://goo-gl.su/tNsrk
Придбати відео виступів конференції: https://mckeederm.com/ua/registration

Як сталося, що саме Україні випала честь провести таку визначну подію?

Два роки тому професор McKee вперше відвідав Україну та взяв участь у конференції, під час якої познайомився з Генеральним директором CSD – Олександром Дудіним. Тоді, під час розмови й промайнула ідея щодо проведення конференції. Це була безпрецедентна можливість, яку не можна було втрачати, адже користь від проведення конференції такого рівня в Україні та долучення українських фахівців до світової спільноти дерматопатологів важко переоцінити. Медична лабораторія CSD з радістю погодилася взяти на себе організаційні зобов’язання щодо проведення конференції.

Конференція McKeeDerm мала шалений успіх та отримала численні схвальні відгуки як в Україні, так і за кордоном. Більше того, нещодавно Професор Phillip McKee оголосив про проведення Другої конференції McKeeDerm, яка також пройде в Україні у травні наступного року.

 

Ще рік тому важко вірилося, що така конференція насправді буде проведена в Україні, а тепер ми починаємо підготовку до другої конференції. Ми надзвичайно раді та горді, що саме нам випала така честь. Користуючись нагодою запрошуємо усіх взяти участь у Другій конференції професора McKee, 21-22 травня 2020 року.

Слідкуйте за нашими новинами на сайті та на нашій сторінці у Facebook, щоб не пропустити та зареєструватися на Другу міжнародну конференцію McKeeDerm, Київ, 21-22 травня 2020 року!

Фото з Конференції, День 1: https://goo-gl.su/uwikDe

Фото з Конференції, День 2: https://goo-gl.su/sy4Rg8ya

Останні новини
здоров'я печінки та нирок
21 травня 2024
Здоров'я вашої печінки та нирок на перевірці
Які аналізи допоможуть оцінити стан цих важливих органів??
харчування перед аналізами
18 травня 2024
Що їсти перед здачею аналізів?
Сьогодні ми розбиваємо міфи та розкриваємо правду про харчування перед здачею аналізів крові!
аналізи для вегетаріанців
17 травня 2024
Аналізи для вегетаріанців
Вегетаріанство - це система рослинного харчування, що має багато різновидів.