Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Медична лабораторія CSD LAB безоплатно проводить дослідження експресії біомаркеру PD-L1 при тричі-негативному раку молочної залози

23.02.2024

Ми хочемо поділитися з вами новиною, яка, безперечно, змінить життя багатьох людей. 

Медична лабораторія CSD LAB безоплатно проводить дослідження експресії біомаркеру PD-L1 при тричі-негативному раку молочної залози

💚 Медична лабораторія CSD LAB безоплатно проводить дослідження експресії  біомаркеру PD-L1 при тричі-негативному раку молочної залози.   
📌 Тричі-негативний рак молочної залози є одним з найагресивніших підтипів раку молочної залози. Однак, при ранній та точній діагностиці подолати хворобу можна досить успішно.  
Саме оцінка рівня експресії білка PD-L1 є потенційним біомаркером щодо відбору пацієнтів, котрі можуть отримати користь від  імунотерапії.  
🖇️ Що таке імунотерапія?   
Імунотерапія – це окремий вид лікування, зокрема онкологічних хвороб, спрямований на реактивацію імунних клітин, що дозволяє власній імунній системі організму розпізнавати і знищувати пухлинні клітини. 
🖇️ Що таке PD-L1?   
PD-L1 експресується на поверхні клітин пухлини і є ключовим елементом механізмів уникнення імунної відповіді.  
PD-L1 - ліганд рецептору PD-1, що присутній на поверхні імунокомпетентних клітин (Т-лімфоцитів). При зв’язуванні ліганду з рецептором PD-L1 блокує активність Т-лімфоцитів, що робить пухлинні клітини «невидимими»  для імунної системи та захищає від знищення, й пухлина продовжує свій ріст.     
🖇️ Як отримати безкоштовне дослідження?    
Для того, щоб отримати безкоштовне PD-L1-тестування пацієнту необхідно звернутись до будь-якого лабораторного офісу CSD LAB та мати при собі патоморфологічне заключення з проведеним  іммуногістохімічним дослідженням, в якому підтверджується тричі-негативний рак молочної залози та направлення від онколога в якому зазначена потреба в проведенні PD-L1-тестування. 
Детальна консультація за телефоном 0 800 33 00 75. 
CSD LAB 🔬 - з турботою про кожного!

Останні новини
здоров'я печінки та нирок
21 травня 2024
Здоров'я вашої печінки та нирок на перевірці
Які аналізи допоможуть оцінити стан цих важливих органів??
харчування перед аналізами
18 травня 2024
Що їсти перед здачею аналізів?
Сьогодні ми розбиваємо міфи та розкриваємо правду про харчування перед здачею аналізів крові!
аналізи для вегетаріанців
17 травня 2024
Аналізи для вегетаріанців
Вегетаріанство - це система рослинного харчування, що має багато різновидів.