Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Медичний пікнік

21.11.2019

В неділю 19 травня, в парку Шевченка в Києві, в рамках проекту «Рік науки в Україні» відбувся захід під назвою: «Медичний пікнік».

Медичний пікнік

News 1

Метою заходу було ближче познайомити киян з лікарями у неформальній обстановці, показати специфіку роботи та зменшити дистанцію лікар – пацієнт.

Медична лабораторія CSD з великою радістю прийняла участь у пікніку, адже безпосереднє спілкування з людьми та привідкриття завіси на те, що відбувається в лабораторії є дуже важливим для нас.

News 2

А ви знаєте як проходять патоморфологічні дослідження?

Під час пікніку на стенді Медичної лабораторії CSD усі охочі мали змогу зазирнути у інший світ – світ клітинок #всесвіт_під_мікроскопом та дізнатися багато цікавинок щодо робочих процесів, що відбуваються в лабораторії.  Приємною несподіванкою для нас стало те, що не лише дорослі активно цікавилися нашою роботою, але й багато діточок не можливо було відірвати від мікроскопів.

Медична лабораторія CSD й надалі залюбки прийматиме участь у подібних заходах за запрошує усіх охочих завітати до нас у гості. У нас є багато цікавого, чим ми би хотіли поділитися з Вами!

Щоб не пропустити наступні заходи з нашою участю та бути в курсі останніх новин – слідкуйте за оголошеннями у нашій групі в Фейсбук.

Останні новини
здоров'я печінки та нирок
21 травня 2024
Здоров'я вашої печінки та нирок на перевірці
Які аналізи допоможуть оцінити стан цих важливих органів??
харчування перед аналізами
18 травня 2024
Що їсти перед здачею аналізів?
Сьогодні ми розбиваємо міфи та розкриваємо правду про харчування перед здачею аналізів крові!
аналізи для вегетаріанців
17 травня 2024
Аналізи для вегетаріанців
Вегетаріанство - це система рослинного харчування, що має багато різновидів.